ALTE SPORTURIULTIMELE ȘTIRI

/foto/ Medieșeanca Andreea Roșca la debutul Campionatului Național de Viteză în Coastă

Sâmbătă, 13 aprilie, a marcat debutul primei etape a Campionatului Național de Viteză în Coastă (CNVC) la Râșnov. Această competiție automobilistică solicitantă își propune să determine cel mai rapid timp pe un traseu de asfalt cu diferențe de nivel în urcare.

La evenimentul de la Râșnov, numit Trofeul Râșnov powered by Pro-X, a participat și Andreea Roșca, elevă în clasa a X-a la profilul Științe Sociale. Andreea, membră a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Mediaș, secția de Automobilism Sportiv, a făcut primii pași în cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă, conducând un Renault Clio. Ea a concurat în grupa 7B, rezervată juniorilor și debutanților, și a devenit oficial cea mai rapidă șoferiță din județul Sibiu, la o vârstă sub pragul de 17 ani.

Pentru Andreea Roșca, urmează o altă provocare în luna următoare la Rânca, iar în iunie va concura, fără îndoială, la etapa a treia de la Mediaș. Visul ei este să devină un pilot experimentat, continuând tradiția în familie, avându-l ca model pe unchiul său, Florin Roșca, și participând la cât mai multe competiții. Îi dorim mult succes în drumul ei sportiv la CSM Mediaș și să obțină cât mai multe victorii în acest domeniu al motorsportului.

Campionatul Național de Viteză în Coastă beneficiază de patronajul Federației Române de Automobilism Sportiv și cuprinde cel puțin șase etape competiționale în fiecare sezon. În acest an, vor mai avea loc etape la Rânca, Mediaș, Harghita, Reșița și Sinaia.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button